Din specialist på osynlig tandställning

Vi på Smajla arbetar både med så kallad osynlig tandställning och vanlig synlig tandställning. Vi har lång erfarenhet av Invisaligns genomskinliga skenor och Incognitos linguala tandställning, som sitter bakom tänderna.

Just nu har vi en kampanj avseende Invisaligns genomskinliga skenor, men våra priser är alltid konkurrenskraftiga även vad gäller klassisk metalltandställning.

Du hittar oss på Avenyn i Göteborg:

Eller i Täby eller på Östermalm i Stockholm:

Hos oss är det alltid en specialisttandläkare inom tandreglering som är huvudansvarig för din behandling, vilket inte är fallet om du går hos en vanlig allmäntandläkare. Vårt tandregleringsteam arbetar enbart med tandreglering och har alla lång erfarenhet.

Läs mer om skillnaderna nedan eller boka en tid för en konsultation hos oss.

Vi erbjuder just nu följande prisvärda kompletta paket för tandreglering. Våra priser är fasta och utan konstigheter eller gömda tillägg.

Ditt första besök är helt gratis om du väljer att gå vidare med en behandling hos oss.

Vilket paket passar dig bäst?

Standard
34 900
Metalltandställning
Vanlig metalltandställning
Möjlighet att köpa till vita brackets
Avbetalningsplan tillgänglig
Första besöket fritt om start inom 30 dagar
Vanlig synlig tandställning
Ofta längre behandlingstid än Invisalign
BOKA FRI KONSULTATION!

Invisalign till kampanjpris

Invisalign Braces

Vi är erfarna och certifierade behandlare på Invisalign ™. Under 2022 storsatsar vi ytterligare på Invisalign ™ med prisvärda fasta priser på Invisaligns allra mest omfattande och avancerade behandlingspaket ”Invisalign Full Comprehensive”. Med digital scanning, utbytbara plastskenor och uppdaterad teknik är Invisalign ™ idag vår rekommenderade behandlingsform för de allra flesta typer av bettfel.

Invisalign

Tandreglering med Invisalign ™ innebär en serie genomskinliga plastskenor som kontinuerligt byts ut under behandlingsförloppet. Man använder skenorna större delen av dygnet, men tar ut dem när man äter, dricker och borstar tänderna.

En av fördelarna med Invisalign är att du kan vara helt utan tandställning vid enstaka behov, men samtidigt är det otroligt viktigt att ha skenorna inne så mycket som du kan för en så snabb och effektiv behandling som möjligt.

Hos Smajla behandlas du av ett erfaret team lett av ortodontist Jessica Hedborg, en av landets mest kunniga specialisttandläkare på Invisalign ™ och Incognito ™ . Jessica grundade Smajla redan 2007 och har med sitt erfarna team behandlat fler än 5 000 personer,

Behandling med osynlig tandställning behöver inte längre vara dyrare än behandling med vanlig tandställning.

Ränte- & avgiftsfri avbetalningsplan

Behöver du fördela din kostnad för vanlig och osynlig tandställning, så erbjuder vi en helt ränte- och avgiftsfri avbetalningsplan där du betalar cirka 1/3 som startbetalning och 2/3 över  10 månader. Kostnaden för Incognito/Invisalign betalas normalt innan behandling påbörjas.

Incognito

Vill du veta mer om osynlig tandställning kan du läsa mer här.

Allmänna frågor om tandreglering

Du vet väl om att vi har även har Sveriges största frågedatabas med över 1 000 frågor och svar kring tandreglering. Har du någon allmän fråga kan du antagligen hitta ett svar här eller ställ en egen fråga här.

Boka tid!