Jessica H

Jessica HedborgSpecialisttandläkare Jessica Hedborg

Jessica grundade SMAJLA redan 2008 och sedan dess har verksamheten vuxit från enbart tandreglering till att bli en fullserviceklinik med bland annat allmäntandvård, käkkirurgi, implantat och självklart även fortsatt ortodonti/tandreglering.

Jessica Hedborg arbetar på våra kliniker SMAJLA Östermalm på Nybrogatan 16 vid Östermalmstorg samt i Täby Centrum på SMAJLA Tandregleringen Täby Centrum. Vid båda dessa mottagningar tar hon emot barn, ungdomar och vuxna patienter.

Jessica har tagit både tandläkarexamen och specialistexamen inom ortodonti/tandreglering på Tandläkarhögskolan, Karolinska Institutet.

På Tandläkarhögskolan har hon även forskat inom området LKG (Läpp-Käk-Gomspalt). Sedan sin specialistexamen har Jessica arbetat som specialist i London. Hon har också arbetat på Avdelningen för Ortodonti på Tandläkarhögskolan, där hon arbetat med patienter och även med undervisning i tandreglering.

Jessica tycker att det är viktigt att ha ett bra samarbete med patienten: Att lyssna på vad patienten vill med sitt leende. Att man tillsammans kommer fram till passande behandling och mål. Och att man sedan gemensamt arbetar mot målet.

Telefon: 08-611 44 44

E-post: info@smajla.se

Boka tid!