Invisalign

SMAJLA är erfarna, utbildade och certifierade behandlare på tandreglering med Invisalign ™. Du hittar våra specialistkliniker i Stockholm lättillgängligt i Täby Centrum och centralt vid Östermalmstorg.

Våra prisvärda fasta paketpriser är alltid de samma och täcker hela din behandling från start till komplett nytt leende.

Invisalign™ - Kampanjpris!
47 000
Över- & Underkäke
Behandling med Invisalign™
Invisalign™ genomskinliga skenor överkäke
Invisalign™ genomskinliga skenor underkäke
Avbetalningsplan tillgänglig
Första besöket fritt om start inom 90 dagar
Kampanjpris till 2019-10-31
Priset avser Invisalign mest kompletta behandlingspaket!
BOKA KONSULTATION!

Invisalign

Tandreglering med Invisalign ™ innebär en serie genomskinliga plastskenor som kontinuerligt byts ut under behandlingsförloppet. Du använder skenorna större delen av dygnet, men tar ut dem när du äter och borstar tänderna.

Invisalign Braces
Invisalign Braces

Våra fasta priser omfattar det mest kompletta behandlingspaketet som Invisalign ™ erbjuder, vilket är viktigt att känna till. Tittar du runt hos olika specialisttandläkare är det bra att ställa frågan om vilket behandlingspaket deras priser avser.

För att diskutera den bästa behandlingen för just dig rekommenderar vi en standardkonsultation hos oss, vilket kostar 500 kronor. Väljer du sedan att påbörja en behandling hos oss, drar vi självklart av den kostnaden från ditt fasta pris. Under standardkonsultationen går vi igenom om vanlig tandställning, Invisalign ™ eller Incognito ™ är den bästa lösningen för att förbättra just ditt bett.

De flesta av våra patienter väljer vår enkla avgifts- och räntefria avbetalningsplan, vilken innebär att man betalar 18 000 kronor vid första avtrycket. Därefter 9 000 kronor när första uppsättningen skenor kommer och därefter 1 000 kronor i månaden i 20 månader.

För dig som har fått en så kallad “tandregleringscheck” från Stockholms Läns Landsting har vi ett särskilt erbjudande här:

Invisalign med tandregleringscheck

Vill du ringa oss direkt för att boka en tid så når du oss på 08 611 44 44.