Invisalign hos specialisterna på Smajla

Genomskinlig tandställning från Invisalign till fast pris hos Smajla

Smajla är erfarna, utbildade och certifierade behandlare på tandreglering med Invisalign ™. Du hittar våra specialistkliniker i Stockholm och Göteborg. Vi finns lättillgängligt i Täby Centrum, centralt vid Östermalmstorg och mitt på Avenyn.

Våra tandregleringsteam leds av specialisttandläkare Jessica Hedborg, som är Sveriges mest erfarna Invisalign-behandlare, med Diamant-status hos Invisalign.

Som en del av Smile, Sveriges största privata tandvårdskedja, fokuserar vi enbart på att erbjuda prisvärda kompletta behandlingar med Invisalign med högsta möjliga kvalitet och ett personligt bemötamde.

Vår Diamant-status visar att vi är störst på Invisalign i Sverige och ger oss också de högsta rabatterna hos Invisalign, vilket i sin tur innebär att vi kan erbjuda dessa prisvärda paket.

Våra prisvärda fasta Invisalign-paket täcker hela din behandling från start till komplett nytt leende med genomskinlig tandställning från specialisterna på Smajla.

Standard
35 000
Metalltandställning
Vanlig metalltandställning
Möjlighet att köpa till vita brackets
Avbetalningsplan tillgänglig
Första besöket fritt om start inom 30 dagar
Vanlig synlig tandställning
Ofta längre behandlingstid än Invisalign
BOKA FRI KONSULTATION!

Invisalign

Tandreglering med Invisalign ™ innebär en serie genomskinliga plastskenor som kontinuerligt byts ut under behandlingsförloppet. Du använder skenorna större delen av dygnet, men tar ut dem när du äter och borstar tänderna.

Digitala 3D-avtryck

Första avtrycket av ditt bett görs digitalt med vår intraorala scanner. Då kan vi inom några minuter få fram en perfekt 3D-modell av ditt bett och även en första visualisering över hur ditt framtida bett kan komma att bli.

Engelsk presentation om iTero Element intraoral scanner

Standardkonsultation

För att diskutera den bästa behandlingen med genomskinlig tandställning för just dig rekommenderar vi en standardkonsultation hos oss, vilket under våren 2022 är helt fritt (normalt pris 500 kronor). Väljer du sedan att påbörja en behandling hos oss, drar vi självklart av din inititiala kostnad från ditt fasta pris. Under standardkonsultationen går vi igenom om vanlig tandställning, Invisalign ™ eller Incognito ™ är den bästa lösningen för att förbättra just ditt bett.

Invisalign genomskinlig tandställning
Invisalign genomskinlig tandställning

Flexibel avbetalningsplan

Vårt fasta pris på Invisalign ™ omfattar det mest kompletta behandlingspaketet som Invisalign ™ erbjuder, vilket är viktigt att känna till. Tittar du runt hos olika specialisttandläkare är det bra att ställa frågan om vilket behandlingspaket deras priser avser.

De flesta av våra patienter väljer vår enkla avgifts- och räntefria avbetalningsplan, vilken innebär att man betalar:

  • 15 000 kronor vid första avtrycket
  • 2 000 kronor i månaden i 10 månader från månaden när första uppsättningen skenor kommer.

För mer komplexa behandlingar är avbetalningsplanen istället:

  • 15 000 kronor vid första avtrycket
  • 10 000 kronor när första uppsättningen skenor kommer
  • Slutligen 2 000 kronor i månaden i 10 månader

Tandregleringscheck

För dig som har fått en så kallad ”tandregleringscheck” från Stockholms Läns Landsting har vi ett särskilt erbjudande här:

Invisalign med tandregleringscheck

Du kan läsa mer om Invisalign på företagets egen hemsida här.

Vill du ringa oss direkt för att boka en tid så når du oss på 08 611 44 44.

Boka tid!