Osynlig tandställning – prisvärt hos vårt kunniga team

Allmän information om osynlig tandställning

Som alternativ till vanlig synlig tandställning erbjuder vi på Smajla även så kallad osynlig tandställning.

Vi arbetar huvudsakligen med Invisaligns genomskinliga skenor och med Incognito-tandställningar från 3M, vilket har gjort oss till störst i Sverige på osynlig tandställning. Det gör att vi får stora rabatter från våra leverantörer, vilket i sin tur leder till att vi kan hålla våra behandlingar mycket prisvärda.

Många patienter, särskilt vuxna, ser osynlig tandställning som ett bra alternativ då de arbetar i utåtriktade miljöer med mycket kundkontakter och liknande.

Invisalign har genomskinliga och uttagbara skenor, vilka också är i princip osynliga om man inte tittar väldigt noga.

Invisalign skenor
Invisalign skenor

Osynlig tandställning med Incognito innebär att tandställningen sätts fast på baksidan av tänderna och på så sätt blir både osynlig och påverkar inte heller tal.

Incognito - Osynlig tandställning
Incognito – Osynlig tandställning

Ortodontist Jessica Hedborg grundade Smajla redan 2008 och har tillsammans med sitt team behandlat över 1 000 patienter med Invisalign och Incognito sedan dess, vilket gör oss till en av Sveriges mest erfarna kliniker på området.

Osynlig tandställning pris

Vi erbjuder just nu tre prisvärda paket för normalbehandling av underkäke och överkäke:

Standard
35 000
Metalltandställning
Vanlig metalltandställning
Möjlighet att köpa till vita brackets
Avbetalningsplan tillgänglig
Första besöket fritt om start inom 30 dagar
Vanlig synlig tandställning
Ofta längre behandlingstid än Invisalign
BOKA FRI KONSULTATION!

Behöver du fördela din kostnad, så erbjuder vi en helt ränte- och avgiftsfri avbetalningsplan där du betalar cirka 1/3 som startbetalning och 2/3 över  10 månader. Kostnaden för Incognito betalas normalt innan behandling påbörjas.

Har du fått fri tandregleringscheck från landstinget kan vi erbjuda Invisalign som ett prisvärt tillägg. 


Boka en standardkonsultation

För att kunna föreslå en behandlingsplan för ditt bett behöver vi träffa dig för en första konsultation. Boka en standardkonsultation för ett komplett behandlingsförslag.

Du bokar enkelt på telefon 08-611 44 44 eller genom att fylla i formuläret nedan, så återkommer vi till dig inom kort:

  Namn

  Telefon

  9 av 10 väljer osynlig tandställning

  Behandling med osynlig tandställning är aningen dyrare än behandling med vanlig tandställning. Den extra kostnaden tycker många patienter är rimlig och flera av våra patienter väljer enbart överkäken kombinerat med vit tandställning i underkäken.

  Det går många gånger snabbare med osynlig tandställning än med vanlig. Forskningen visar att det är mindre risk för karies med osynlig tandställning.

  Redan efter några månader kan du njuta av den synliga förbättringen av ditt leende, vilket är tidigare än med vanlig tandställning, då upplevelsen först kommer när man tar bort den synliga tandställningen.

  Invisalign

  Tandreglering med Invisalign ™ innebär en serie genomskinliga plastskenor som kontinuerligt byts ut under behandlingsförloppet. Man använder skenorna större delen av dygnet, men tar ut dem när man äter och borstar tänderna.

  Du kan läsa mer om Invisalign här: Invisalign

  Incognito

  Vi arbetar även med varumärket Incognito ™ från 3M. De var först ut på marknaden med den här typen av tandställning bakom tänderna och vårt långa samarbete med 3M har gjort oss till största klinik i Sverige på denna typ av tandställning.

  Incognito - Osynlig tandställning
  Incognito – Osynlig tandställning

  Du kan läsa mer om Incognito på 3M’s hemsida.

  Boka tid!