Tandregleringscheck – Gratis tandreglering vid svårare bettfel

Bor du i Stockholm och har fått tandregleringscheck?

Region Stockholm betalar tandregleringen för de barn och ungdomar som är under 23 år och som har ett bettfel som klassas som svårare enligt Socialstyrelsens rekommendationer.

Har du tilldelats check så blir din behandling helt kostnadsfri om du väljer att behandlas med vanlig så kallad ”räls”.

De barn och ungdomar som tilldelas en så kallad tandregleringscheck för gratis tandreglering har rätt att fritt välja tandregleringsklinik inom Stockholms län.

För både patientens och dennes familj är det självklart viktigt att fritt kunna välja en modern klinik, som är lättillgänglig, med professionell och erfaren personal, som lyssnar till patientens önskemål, och som alltid har målet att nå ett väl fungerande bett och glatt leende som slutresultat.

Vi på Smajla har behandlat över 4 000 barn och ungdomar från huvudsakligen norra och centrala Stockholm och välkomnar gärna nya barn och ungdomar som vi kan hjälpa med att förbättra sitt leende och bett.

Vårkampanj på Invisalign

I samarbete med Invisalign kan vi nu erbjuda familjer som har erhållit en så kallad tandregleringscheck från Region Stockholm möjligheten att komplettera behandlingen med Invisaligns genomskinliga bågar till ett kraftigt subventionerat pris med 8 000 kronor i engångskostnad.

Kontakta oss för att påbörja din behandling

Vill du påbörja din behandling hos Smajla Täby Centrum eller Smajla Östermalm är det bara att kontakta oss och boka en första tid.

Du kan själv boka en tid direkt via vår självbokningsfunktion.

Hittar du ingen tid som passar kan vi förhoppningsvis hjälpa dig på telefon 08-611 44 44 eller maila oss på info@smajla.se.

Boka tid!